MARIJA I DANIJEL ADMIN HEAD
Broj poruka : 402 Godina : 32 Lokacija : DANIJEL I MARKO Poso/dokolice : slusam muziku ceo dan.... Raspoloženje : OK O sebi.. : JA SAM OK OSOBA ALI I TVRDOGLAVA Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Biografija Sub Jan 31, 2009 7:52 pm | |
| Ime i prezime: Danijel Alibabic Nadimak: Daco, Daki Datum rodjenja: 08.05.1988. Pol: Muski Horoskopski znak: Bik Zanimanje: Muzicar Obrazovanje: Maturant srednje muzicke skole Mesto stanovanja: Podgorica Bracno stanje: Neozenjen
Izjava: Drago mi je da mi je Veliki Brat dao priliku da udjem u kucu jer cu na taj nacin svima pokazati kakav sam zaista, a nadam se da cu ostvariti svoju najvecu zelju i sa grupom "No Name" odrzati veliki koncert u Beogradu. Voleo bih da u Kucu udju energicni, ljudi, jakog karaktera da bi imao s kim da se suocavam. Biografija: Danijel je rodjen u Podgorici gde i zivi sa roditeljima, bratom i sestrom. Ima 19 godina i najmladji je clan grupe "No Name". Pored muzike, njegova velika ljubav je rukomet. Vodi autorsku emisiju zabavnog karaktera na "Drugacijem radiju" u Podgorici. U emotivnoj je vezi vec godinu ipo dana. Ne voli zivotinje. Omiljena knjiga mu je "Lajanje na zvezde" Milovana Vitezovica. Uzor mu je Eros Ramacoti jer je odlican pevac i kompozitor. Ima fobiju od brze voznje i motora. Moto: Vazno je imati cilj. Motiv: Zelim da me ljudi upoznaju, kroz mene i moju grupu, a zelim i da pobedim. Savrsen dan: Setnja s prijateljima, ispijanje kafe, radio emisija i na kraju dana druzenje sa devojkom. | |
|