MARIJA I DANIJEL ADMIN HEAD
Broj poruka : 402 Godina : 32 Lokacija : DANIJEL I MARKO Poso/dokolice : slusam muziku ceo dan.... Raspoloženje : OK O sebi.. : JA SAM OK OSOBA ALI I TVRDOGLAVA Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Biografija Sub Jan 31, 2009 7:44 pm | |
| 1. Ime i prezime: Marko Prentić 2. Datum rođenja: 13.6.1986. 3. Visina i težina: 190cm, 73kg 4. Boja očiju: crna 5. Tetovaže: Nemam! 6. Mane: uvek prebacim krivicu na druge i spor sam 7. Vrline: plemenit, osećajan, pažljiv i iskren 8. Braća ili sestre: sestra Ana 9. Prva ljubav... Sofija (ali ne Danijelova)! 10. Kakvu devojku želim: onu koja poseduje i unutrašnju i spoljašnju lepotu, iskrenu, punu razumevanja 11. Trenutno emotivno stanje: Slobodan! 12. Osobine koje ne volim kod devojke: laž i ljubomoru 13. Voleo bih da u našem spotu gostuje: Jelena Šcepanović 14. Osim muzike, interesujem se za... sport! 15. Omiljena mesta za izlaske: Mania, Cafeteria, Latino bar 16. Najbolji prijatelj: Imam nekoliko iskrenih prijatelja! 17. Sitnice bez kojih nikuda ne ideš: novčanik i mobilni telefon! 18. Srećan broj: 13 19. Omiljeno doba dana: noć 20. Omiljeni glumac/glumica: Sandra Bulok, Tom Henks 21. Muzički uzor: Sting, Stivi Vonder | |
|